Prenosnik in tablični računalnik v enem

Ker se trend računalnikov spreminja v to da bi imeli v eni napravi čimveč, so se pojavili na trgu izdelki, ki združujejo lastnosti večih izdelkov. Eden takih je Asus TransformerBook. Ta naprava združuje tablični računalnik, ki se prelevi v zmogljiv prenosnik, ko ga pripnemo na tipkovnico. Na tipkovnici je vgrajena baterija, ki podaljša čas delovanja, in nameščenih je veliko priključkov, opcijsko tudi dodaten disk.

Asus transformerbook priklop na tipkovnicoTake naprave so zelo priročne. ASUS TransformerBook je lahek in z njegovimi dimenzijami ga zlahka prenašamo v torbici, nahrbtniku ali v roki. Ima IPS zaslon na dotik, ki ima dober vidni kot, kratek odzivni čas in de odporen proti praskam. Slika je podprta z grafiko, ki pa ji tudi pomaga zmogljiv procesor. Ponaša se tudi z kvalitetnim zvokom in dobro že vgrajeno kamero.

ASUS TransformerBook

je primeren za igranje igric, brskanje po spletu, gledanje filmov,  poslušanje glasbe, omogoča zabavo tudi najzahtevnejšim multimedijskim navdušencem. Ker pa ga zlahka nosimo naokoli in v kombinaciji s tipkovnico hitro in nemoteno delamo, se izkaže tudi kot delovni računalnik. Naprava ima hiter-SSD disk, kar zelo pripomore k odzivnosti in hitrosti.

Primeren je za zabavo in igro, delo in brskanje po spletu ter za stacionarno ali mobilno uporabo. Zaradi komponent najvišje kakovosti bodo zadovoljni tudi zahtevni uporabniki. Če želite priročno, močno in moderno napravo ali pa hočete napravo “vse v enem”, potem premislite, če je to izdelek, ki bo ugodil vašim potrebam. Preberite si več o tem izdelku na uradni strani proizvajalca – ASUS.