Po čem so znani Asus prenosniki?

Vsi, ki redno uporabljate računalnik in/ali prenosnik, ste zagotovo že slišali za prenosnike znamke Asus. Njihovi prenosniki so odličen nadomestek za stacionarni računalnik, saj nam glede na ceno Asus prenosniki ponujajo veliko več od konkurence. Kakovostna matična plošča in kvaliteten ram spomin dajeta tem prenosnikom moč, da dosegajo odlične rezultate na testih in tudi odzivi kupcev oz. uporabnikov so dobri.

Lastnosti prenosnika Asus ZenBook

Prenosnik ASUS ZenBookPrenosniki v seriji ZenBook so trenutno ocenjeni kot eni najboljših prenosnikov na svetu. Narejeni za čimlažjo in preprosto uporabo, so dovolj zmogljivi za vse uporabnike (razen 1% najzahtevnejših), so tanki in lahki, kar jih naredi zelo primerne za prenašanje in uporabo na potovanjih (na poti), poleg tega imajo njihove baterije večjo kapacitito.

Zasloni prenosnikov Asus ZenBook merijo od 33,8 cm (13,3 inčev) do 39,6 cm (15,6 inčev) so svetli in nesvetleči, in (ne vsi modeli) najvišjo resolucijo 3849 x 2160 (ultra HD 4K). Poleg zaslona so velik napredek naredili tudi na področju zvoka za bolj kakovostno avdio izkušnjo. Vsi modeli Asus ZenBook se lahko pohvalijo, da imajo zelo dobro multimedijsko opremo.
UX končnica pri Asus ZenBook-ih nam pove, da so to prenosniki iz serije ultrabookov. Razen redkih najzmogljivejših in najdražjih modelov tehtajo vsi od enega do enega in pol kilograma. Asus Zenbook-i imajo vsi ohišje iz aluminija, kar naredi prenosnik bolj robusten in lažji. Skoraj vsi Asus ZenBooki imajo vgrajen hiter in varčen SSD disk, ki je odporen na tresljaje. Imajo zmogljive procesorje, ki so narejeni za prenosnike in so bolj varčni, kar zmanjša porabo elektrike, podaljša dobo delovanja na bateriji.
Cena prenosnikov Asus ZenBook pa se razlikuje zaradi večih stvari. Kot prvo na ceno vpliva velikost in resolucija ekrana, velikost SSD diska in RAM spomina ter zmogljivost in arhitektura procesorja. Ne glede na zahteve in finančne omejitve boste z Asus ZenBook-om zadovoljni, tudi če kupite cenejšo verzijo.